Geld lenen als ZZPer doet u hier

Zo nu en dan is het nodig om een investering te doen of om een andere reden veel geld te moeten betalen. Bijvoorbeeld als uw wilt verbouwen of als u een nieuwe auto nodig heeft. Helaas is het niet altijd makkelijk om zo’n groot bedrag in één keer te betalen. Als u dit niet lukt is het mogelijk om geld te lenen. Wilt u geld lenen als ZZPer? Dan is dat mogelijk bij Goedlenen.

Waarom Goedlenen?

Het is heel goed mogelijk dat uw bank u geen geld wilt lenen voor de investering die u wilt doen. Dit is erg vervelend. Zeker wanneer uw bank u geen geld wilt lenen terwijl u wel goede jaarcijfers heeft. Daarom geeft Goedlenen u wel de mogelijkheid om geld te lenen. Dit kan als ZZP’er met een speciaal krediet voor zelfstandigen. Er zijn daarbinnen nog verschillende kredieten, afhankelijk van of uw investering voor uw bedrijf is of voor uw privé leven. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen en als u dit doet, kunt u geld lenen.

Nog meer voordelen

Lees voor alle andere voordelen de website. U leest hier bijvoorbeeld dat u heel veel inzicht krijgt in de rente, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Klik hier en ga naar de website.

Reacties zijn gesloten.