Genieten bij de sauna in Zutphen

Bent u toe aan ontspanning en vindt u het heerlijk om een dagje in een kuuroord te verblijven? Dan moet u echt eens naar De Bronsbergen in Zutphen gaan. Hier hebben ze een Wellness oase. U kunt er genieten van de verschillende sauna’s, baden, behandelingen en nog veel meer. Een dagje in de sauna Zutphen en u komt helemaal tot rust. Voor Deventer sauna kunt u natuurlijk ook bij De Bronsbergen terecht.

De Bronsbergen

De Bronsbergen ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Deze Wellness oase, compleet met sauna bevindt zich op slechts 15 minuten van Deventer. De Bronsbergen is een aangename tussenstop in het leven. Dit betekend onder andere ook dat er milieuvriendelijk wordt gewerkt en dat er veel biologische producten worden gebruikt.

De arrangementen

Met aandacht en passie hebben ze bij De Bronsbergen een aantal arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen zijn voorzien van verschillende behandelingen en culinaire gerechten. Complete én voordelige arrangementen om ieder zijn of haar wens te vervullen. Voor elke behoefte is er een passend arrangement, met verscheidene thema’s en samenstellingen. Ze bieden u Wellness arrangementen, culinaire arrangementen en only beauty arrangementen. Bent u benieuwd naar De Bronsbergen? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.