Gereden ritten registreren

Bent u een ondernemer en heeft u werknemers in dienst die de beschikking hebben over een bedrijfsauto? Valt het u op dat telkens meer gemaakte kilometers zijn, of dat er juist te weinig kilometers zijn gemaakt door uw werknemers? Denk er dan eens over na om ritregistratie van TraQz aan te schaffen. TraQz is een specialist die u kan helpen bij de rittenregistratie van al uw werknemers, waardoor u altijd een duidelijk overzicht heeft van de gemaakte kilometers.

Voordelen van ritregistratie

Ritregistratie brengt vele voordelen met zich mee. Met ritregistratie kunt u als ondernemer alle voertuigen volgen en kunt u deze zien op een overzichtelijke kaart op uw computerscherm met een interval van maar 30 seconden. Daarnaast kunt u alle gereden routes en snelheden terug zien en heeft u geen discussies meer over de gefactureerde uren. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de gemaakte kilometers en kunt ook direct zien in uw overzicht of er niet te snel is gereden door uw medewerkers. Met ritregistratie voorkomt u discussies en heeft u altijd bewijs.

Wilt u meer informatie over de ritregistratie van TraQz? Surf dan snel naar de website van de specialist en lees alles over de mogelijkheden die u heeft bij deze specialist!

Reacties zijn gesloten.