Geweldloos communiceren kun je leren

Geweldloos communiceren, hoe doe ik dat eigenlijk? Dat was de vraag waar Jan van Koert zich lang mee bezig heeft gehouden. 15 Jaar lang was hij eigenaar van een bedrijf. Hierin werd het hem duidelijk dat het niet alleen ging om de winst, maar ook om het omgaan met mensen. Inmiddels heeft hij Vinecoaching opgezet en heeft hij een boek uitgebracht: “Wat je vindt mag je houden”.

Wat kan ik doen aan een communicatieprobleem binnen mijn organisatie?

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen bij een communicatieprobleem binnen uw team of organisatie. Vine biedt onder andere een training: “verbindend communiceren” aan, waar wordt gewerkt aan het opkomen voor jezelf, luisteren naar elkaar en vele andere aspecten van communicatie. U kunt ook kiezen voor “Team coaching”, “Personal coaching”of zelfs een “Mediation opleiding”. Er zijn dus genoeg mogelijkheden als het gaat over communicatietrainingen of opleidingen. Op de website van Vinecoaching kunt u zich inlezen over de vele mogelijkheden en vindt u een overzicht van alle data voor trainingen, lezingen en Masterclasses die Vine aanbiedt.

Hoe weet ik dat deze trainingen kunnen helpen binnen mijn organisatie?

Op de website van Vinecoaching kunt u ervaringen lezen van mensen of bedrijven die een training bij Vine hebben gevolgd. Ook kunt u zien welke bedrijven er in het verleden gebruik hebben gemaakt van deze trainingen. Zeker de moeite waard om even te lezen!

Reacties zijn gesloten.