Glas vervangen iPhone 5 kan je ook zelf

Au! Het moment waarop je je kapotte iPhone van de vloer raapt nadat je hem hebt laten vallen doet altijd even zeer. Want je vertrouwde maatje die aan de binnenkant van je hand gekleefd zit, je zesde zintuig, je aangegroeide lichaamsdeel, die wil je toch niet zomaar kwijt of kapot hebben. Daarom is het zaak dat je je iPhone zo snel mogelijk weer laat repareren, maar ja dat kost dan ook geld. Gelukkig zijn er goedkope opties, door het bijvoorbeeld zelf te doen. Klik hier voor de onderdelen om zelf je glas te vervangen.

Zelf glas vervangen? Dat kan!

iPhone-onderdelen.net verkoopt diverse onderdelen voor de iPhone. Hiermee kan je eenvoudig zelf je scherm vervangen of andere onderdelen. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor de iPhone. Heb je een iPhone 4, 4s,5 of zelfs 6? Bij iPhone onderdelen kan je alle onderdelen verkrijgen om jouw favoriete gadget weer aan de praat te krijgen.

Bestel eenvoudig

Repareer je vaker iPhones voor jezelf of voor anderen? Dan is het ook mogelijk om een reparateursaccount aan te maken. Hier kan je aangeven of je vaker iPhones repareert en zo kan je profiteren van diverse kortingen en tegen een lager tarief grotere bestellingen plaatsen en zo het scherm van je iPhone 5 vervangen.

Reacties zijn gesloten.