Goedkoop producten kopen via de veiling

Bent u op zoek naar diverse producten maar tegen een scherpe prijs? Doe dan eens mee met de online veilingen van NBD Auctions. Hier kunt u goedkoop producten kopen via online veilingen. U bepaalt zelf de prijs door te bieden op het product dat u wilt kopen.

Het aanbod

Bij NBD bieden ze veel verschillende soorten producten aan. Zo veilen ze onder andere: Stoomcabine ‘s en sauna’s, loungesets en tuinmeubelen, auto’s, elektrische fietsen, stofzuigers, sanitair, spraytan apparatuur, opkoop en partijgoederen en nog veel meer. De werkwijze voor de veilingen is erg eenvoudig. U bekijkt het aanbod op de site en maakt een account aan. Zodra u iets ziet dat interessant is, plaats u een bod. Heeft u na het sluiten van de veiling het hoogste bod, dan is het product van u. U kunt vervolgens online betalen en het product afhalen bij het afhaaladres. Zo kunt u op een eenvoudige, leuke en goedkope manier aan diverse producten komen.

Meedoen aan de veilingen

Wilt u meedoen aan de veiling of wilt u uw eigen producten laten veilen bij NBD Auctions? Schrijf u dan in via het formulier op de website. U kan dan het aanbod bekijken en meedoen aan alle veilingen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met NBD Auctions.

Reacties zijn gesloten.