Heftruck accu gezocht

Ben je dringend op zoek naar een accu voor je heftruck? Snel is prima, maar zorg er wel voor dat je gelijk de juiste koopt. Daarom kun je het beste een accu bestellen bij Rebatt. Een gespecialiseerde leverancier op het gebied van accu’s voor verschillende apparaten. Zo vindt je hier jouw accu’s voor heftrucks, maar ook accu’s voor scootmobielen, boten, motoren, trolley’s etc.

Rebatt

Bij de aanschaf van een accu voor een heftruck zijn er een aantal dingen waar je goed rekening mee moet houden. Accu’s voor heftrucks zijn te verdelen in drie categorieën: Heftruckbatterij op maat, BS heftruck accu’s en DIN heftruck accu’s. Bij Rebatt vindt je alle DIN accu’s altijd op voorraad. Dit is geen enkel probleem om direct te leveren. Accu’s zijn beschikbaar van verschillende merken, zoals Yoyota, Mitsubishi, Still, Komatsu, Nichiyu en Crown. Bekijk gauw de website voor een uitgebreid overzicht.

Bestellen

Wil je een heftruck accu kopen bij Rebatt? Bekijk gauw de website voor de voorwaarden met betrekking tot bezorging en betalen.

Reacties zijn gesloten.