Het huren van een zaal in Rotterdam

Verzorgt u voor binnenkort een feest in Rotterdam en bent u dol op de landelijke stijl? Dan kunt u terecht bij ‘t Manneke voor het huren van een zaal in Rotterdam. Dit is een prachtige locatie in landelijke stijl. Het pand is een verbouwde boerderij die landelijk ligt. Zo geniet u van het buitenleven. Echter ligt Rotterdam slechts op 9 kilometer afstand. Heeft u toch de stad nog dicht in de buurt. Bij ‘t Manneke kunt u gebruik maken van verschillende zalen. Of het nu gaat om een feest, een vergadering of een zaal voor een trouwlocatie: ‘t Manneke staat graag voor u klaar! 

‘t Manneke als trouwlocatie

‘t Manneke ligt zo uniek, in de natuur en toch dicht bij Rotterdam, dat het een authentieke sfeer geeft. Ideaal dus wanneer u ‘t Manneke wilt boeken als trouwlocatie. De zaal kan niet alleen voor u verhuurd worden, ‘t Manneke kan ook de aankleding en de muziek voor u verzorgen. On top kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. U hoeft enkel en alleen de wensen door te geven.

 

 

Huur online

Wilt u nu een zaal huren bij ‘t Manneke? Dan kunt u terecht op de website. Wanneer u een vraag en / of een opmerking heeft helpt ‘t Manneke u graag verder.

Reacties zijn gesloten.