Het prettige van een assertiviteitstraining

Bent u op zoek naar een assertiviteitstraining? Dan bent u bij assertiviteitstraining Den Haag helemaal goed. De training is er voor mensen die hun functioneren in het persoonlijke leven en op het werken willen verbeteren. Bij de assertiviteitstraining Den Haag, gegeven door Wim Weerdenburg, leert u uw persoonlijke vrijheid te ontwikkelen.

Assertiviteit

Als u assertief bent, dan betekent dit dat u open met anderen praat over uw gedachten en gevoelens en daarbij tegelijkertijd voor uzelf opkomt. Dat houdt ook in: klachten die u ergens over hebt, onder woorden brengen en gevoelens van uzelf tonen. Bij de assertiviteitstraining Den Haag kunt u een balans vinden tussen het behartigen van uw eigen belangen en het rekening houden met de belangen van een ander. Assertiviteit vormt de bereidheid om uw eigen ervaringen met anderen te delen.

De training

De bijeenkomsten zullen vanaf het eerste moment in het teken staan van het oefenen met assertiviteit. U zal dan ook ruim de tijd krijgen om te oefen, te onderzoeken, te reflecteren en opnieuw te proberen. Samen met anderen leer je jezelf beter zien en zijn. Door ervaringen te delen en nieuw gedrag te proberen, groei je op een zachte manier van klachten weg. Het onderlinge contact is daarbij een weldadige steun. Bent u benieuwd naar de training, dan kunt u op de site veel informatie vinden. Ook kunt u terecht bij assertiviteitstraining Rotterdam.

 

 

Reacties zijn gesloten.