Hollandse pot bij Brams pannenkoekenhuis

Samen met de hele familie gezellig uiteten? Een passend restaurant kiezen kan dan wel eens lastig zijn. Gelukkig zijn er tal van familierestaurants die leuk zijn voor volwassenen én voor kinderen. Bijvoorbeeld een gezellig pannenkoekenrestaurant, een Hollandse traditie ook nog! Bezoek bijvoorbeeld Brams pannenkoekenhuis!

Een pannenkoekenhuis in Apeldoorn voor iedereen

Pannenkoeken kent iedereen wel van vroeger, of je nou meer van zoet of hartig houdt; voor iedereen is er een passende pannenkoek te vinden op de kaart van Brams pannenkoekenhuis. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid en volgens een echt oud-Hollands recept. Maar ook als je last hebt van allergieën of eet volgens een bepaald dieet dan houden ze bij Brams pannenkoekenhuis hier graag rekening mee. Het gaat er immers om dat écht iedereen het naar zijn zin heeft!

Toch niet zo gek op pannenkoeken?

Dan is het een idee om te kiezen uit een van de andere gerechten. Als je meer een liefhebber bent van pizza of een plate dan ook kan je bij Brams pannenkoekenhuis terecht.  Zo weet je zeker dat je met plezier uiteten kan gaan.

Binnenkort in de buurt van Beekbergen of Apeldoorn?

Kom gewoon eens langs en probeer de pannenkoeken uit! Meer informatie vindt je op de website van Pannenkoekenhuis Beekbergen.

 

Reacties zijn gesloten.