Horeca servetten nodig? Koop ze online!

Ben je eigenaar van een horecatent en heb je een aantal servetten nodig? Het makkelijkst en minst tijdrovend is om deze servetten online te bestellen. Je hoeft de deur niet uit en de servetten worden direct op de juiste locatie bezorgd. Is het voor een bepaalde gelegenheid? Of ben je juist op zoek naar een nette chique servet? Ook dat kan, bestel het online de servetten bij Place add.

Bedrukte servetten? Bestel ze geheel naar wens

Heb je een specifieke wens voor bepaalde servetten? Wil je bijvoorbeeld graag een bedrijfslogo op de servetten laten drukken? Of wil je de gasten nog een bepaalde boodschap meegeven? Dit kan allemaal naar wens worden besteld via de website van Place add. Daarnaast kan je ook placemats kopen op de webshop, en nog veel meer!

Een totaalpakket voor uw horecagelegenheid

Als horeca-eigenaar is het ook prettig om bijvoorbeeld de menukaarten direct te kunnen bestellen via de website. Deze kan je naar wens laten opmaken en direct laten bestellen en bezorgen bij jouw op locatie. Ook een goede placemat kan een wens zijn voor in eigen zaak.Het maakt tafekleden overbodig en staat sfeervol. Ook de papieren placemats kan je online bestellen via de webshop.

Reacties zijn gesloten.