Hulp van Bart Dijkhof en de spuiterij

U kent het vast wel, u wilt heel graag een nieuwe keuken, maar het budget laat dat vooralsnog niet toe. Misschien is het een idee om de huidige keuken op te knappen, zodat deze er weer uitziet als nieuw. Bart Dijkhof BV kan u hierbij goed helpen.

Bart Dijkhof

Bart Dijkhof BV is een gerenommeerd bedrijf in Eerbeek. Al meer dan 20 jaar zijn zij een industrieel meubelspuiterij voor de zakelijke en particuliere markt. Zij werken met goed opgeleide vakmensen en zeer kwaliteitsgericht. Als meubelspuiterij is het mogelijk alle soorten materiaal zoals hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten in verschillende kleuren te spuiten. Elk oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig. Bart Dijkhof meubelspuiterij kan uw favoriete meubels  en kasten op verschillende manieren afwerken. U kunt kiezen uit: kleurlak, beitskleuren, hoogglans, zijdeglas, blanke lak en metallic lak. Elke mogelijke kleur kan worden gemengd, omdat ze beschikken over een eigen kleurenmengmachine. U kunt uw wensen met betrekking en kleur  kenbaar maken en op deze manier ziet uw keuken er weer als nieuw uit.

Offerte

Wilt u meer weten over Bart Dijkhof BV en de meubelspuiterij? Bezoekt u dan de site. Op de site zult u zien dat het bedrijf ook gespecialiseerd is in glas- en schilderwerken. U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen en gerust contact opnemen indien u vragen heeft.

Reacties zijn gesloten.