In contact met je schaduwzijde

Ieder mens heeft een zonnige maar ook een schaduwzijde. De zonnige zijde is de kant die we bewust aan de buitenwereld tonen.  Het is de zijde die we laten zien als we blij zijn. Maar ook jouw schaduwzijde bepaalt voor een groot deel wie je bent. Het bepaalt hoe je in het leven staat, wie je bent, hoe jij tegen zaken aan kijkt en waarom je (soms onbewust) bepaalde keuzes maakt.

Als we als mensen tegen bepaalde barrières in het leven aanlopen worden we verdrietig en raken we in de put. Een manier om hieruit te komen is door in contact te staan met je schaduwzijde. Dit klinkt lastig, maar is eigenlijk heel gemakkelijk. Je schaduwzijde is een onderdeel van jou, en deze is heel gemakkelijk te bereiken.

Neem hulp aan!

Be your Balance is een bedrijf wat ervoor zorgt dat je in contact komt met je schaduwzijde. Eigenlijk gewoon met jouw volledige ‘ik’. En dat kan je weer handvatten bieden om nare gebeurtenissen te verwerken of om beter met stress om te kunnen gaan. Er zijn diverse wegen naar Rome (jijzelf). Zo biedt Be your Balance diverse retraitemomenten waarbij ruimte is voor gesprekken met een coach maar je kan ook begeleiding krijgen door familieopstellingen. Zelfontwikkeling is de sleutel!

Reacties zijn gesloten.