Intensieve relatietherapie om u verder te helpen

Heeft u het gevoel dat u en uw partner steeds verder van elkaar wegdrijven en wilt u hier iets aan doen? Kies dan voor intensieve relatietherapie bij Good Spirit. Deze praktijk heeft al jaren ervaring als het gaat om het geven van intensieve relatietherapie. Zij hebben al vele stellen mogen helpen en hier zijn veel positieve reacties over. Dus als u ook op een relatieweekend wilt is Good Spirit zeker een aanrader!

Relatietherapie

Als u kiest voor intensieve relatietherapie kunt u met uw partner een weekend weg. U verblijft dan enkele dagen in een zeer prettige omgeving waar u optimaal aan u relatie kunt werken. Er zijn twee therapeuten aanwezig om u en uw partner te ondersteunen. Tijdens dit weekend moet u zelf ook enkele opdrachten uitvoeren.

Een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken om te bekijken waar zij u mee kunnen helpen? Dit kunt u doen via de website van de praktijk. Op de website kunt u uw gegevens achterlaten indien u dit graag wilt doen. Een afspraak is geheel vrijblijvend! Indien u graag meer te weten wilt komen over bepaalde zaken kunt u ook uw gegevens achterlaten. Dus wilt u werken aan uw relatie? Aarzel dan niet langer en schakel de hulp van Good Spirit in!

Reacties zijn gesloten.