iPhone 6 kapot? Ga naar MCC Eindhoven

Heb je je iPhone 6 laten vallen? Is ie ergens tussen gekomen en weet je niet hoe je het moet oplossen? Maak je niet druk! En kom langs bij MCC Eindhoven. Zij hebben grote ervaring met het repareren van telefoons en doen dit graag voor je. Zo kan je bij hen terecht met alle toestellen van Samsung en andere merken, maar ook voor de iPhone 6 reparatie ben je aan het juiste adres.

Reparatie snel en gemakkelijk uitgevoerd

Het prettige aan MCC Eindhoven is dat ze je telefoon direct repareren terwijl je wacht. Er is een uitgebreide wachtruimte zodat je onder het genot van een kop koffie kan wachten. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om even de stad in te lopen of om je toestel later op te halen. Want niemand wil zijn telefoon al te lang missen, en daarom is dit voor veel mensen ideaal. Je krijgt zelfs je parkeerkosten terug als je je telefoon bij hen laat repareren!

Meer weten over MCC Eindhoven?

Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ze op via de website, stel ze een vraag of kom gewoon langs op locatie en breng je toestel mee. En laat je telefoon repareren in Eindhoven!

Reacties zijn gesloten.