Isolatieglas en ander glas bestellen bij Glaswebwinkel.nl

Het is een hele ervaring om zelf isolatieglas te gaan zetten. Maar het is ons gelukt. Daarbij zijn we wel geholpen door Glaswebwinkel.nl. Dankzij hun ruime assortiment hebben wij gemakkelijk alles kunnen vinden wat we nodig hadden. En het viel me achteraf reuze mee hoeveel werk het was om het glas te zetten.

Glas bestellen en meer

Om zelf glas te zetten heb je diverse zaken nodig: waaronder gereedschap, schoonmaakmiddelen voor het glas en natuurlijk het glas zelf. Wij kochten isolatieglas bij de Glaswebwinkel.nl. Ze hebben een diverse keuze, wij kozen voor isolatieglas met lucht gevuld. Achteraf ben ik daar ontzettend tevreden over.

Het viel me op hoe ruim het assortiment was, we hebben alles in één keer kunnen bestellen. Glaswebwinkel heeft vast een grote voorraad. Ook kocht ik het gereedschap om zelf het glas te kunnen zetten. We hadden onder andere glashevels en glaszetters nodig. Voor de nazorg kocht ik glascleaner, dit bleek ook een goede keuze. En we hebben alles achteraf betaald, super fijn!

Het is prettig dat de stookkosten nu een stuk lager zijn. Het dubbele glas laat gewoon warmte en kou buiten de deur! En het is geluiddempend. De sfeer in huis is daardoor een stuk rustiger. De volgende keer zal ik ook weer glas bestellen bij Glaswebwinkel.nl.

Reacties zijn gesloten.