Juridisch advies van Juranet

Kunt u juridisch advies gebruiken, omdat u bijvoorbeeld gaat scheiden? Bij Juranet bent u dan aan het juiste adres. Betaalbaar, betrouwbaar en laagdrempelig juridisch advies, dat is waar Juranet voor staat. Bij een echtscheiding komt veel kijken. Heeft u vragen over een opgesteld echtscheidingsconvenant? Dan kunt u het document opsturen naar Juranet. Zij bekijken het en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent.

Juranet

Juranet heeft kennis van alle rechtsgebieden. Ze hanteren een unieke werkwijze waardoor ze juridisch advies zo betaalbaar kunnen maken. Ze werken met een vaste kern van ervaren juristen en een groep flexibele medewerkers. De vaste kosten bij Juranet zijn laat en dit komt ten goede aan het tarief dat zij van hun klanten vragen. Om de betrouwbaarheid van het geschreven advies te waarborgen werken zij middels het vier ogen principe, zij controleren al het geschreven advies voor dat zij het aan u aanbieden.

Documenten opsturen

Heeft u vragen over een opgesteld convenant, een arbeidscontract of ontslagvoorstel? Stuur het document dan naar Juranet. Binnen 24 uur krijgt u het terug en weet u waar u aan toe bent. Heeft u een vraag over Juranet? Vul dan het contactformulier in op de website en u krijgt snel antwoord.

Reacties zijn gesloten.