Keramische terrastegels van totaaltegel

Bent u op zoek naar een aanbieder van keramische terrastegels? Zoek dan niet verder! Uw zoektocht stopt namelijk bij de firma totaaltegel. Hier worden de keramische terrastegels machinaal vervaardigd. De tegels zijn hier verkrijgbaar in een groot aantal prints die levensecht lijken. Ook zijn de tegels verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. U hoort het al; het assortiment is zeer uitgebreid. Doorgaans is een keramische terrastegel dunner dan een natuursteen terrastegel. Maar dit zegt niets; een keramische terrastegel kan namelijk que belasting veel meer aan dan een natuursteen tegel. Ook heeft een keramische terrastegel als voordeel dat de tegel kleurvast is, krasvast en een hoge antislipwaarde heeft.

Enkel A-kwaliteit

Het assortiment aan keramische terrastegels van totaaltegel bestaan enkel en alleen uit A-kwaliteit. U vindt hier tegels in diverse afmetingen en in uiteenlopende prints. Bijvoorbeeld van strakke tegels, tot moderne tegels en natuursteen look tegels. De tegels worden door totaaltegel rechtstreeks geïmporteerd uit fabrieken in Italië en Spanje. Dit merkt u terug in de prijzen!

U kunt het assortiment online bekijken

Om het assortiment te bekijken verwijzen wij u graag door naar de website van totaaltegel. Wilt u de tegels in het echt bekijken? U bent ook altijd van harte welkom in de showroom van totaaltegel. Kom gerust eens langs!

 

 

Reacties zijn gesloten.