Kilometerregistratie bijhouden

Vind u het ook zo lastig om het aantal kilometers overzichtelijk bij te houden? Wanneer u werknemers in dienst heeft die een auto van de zaak hebben, is het belangrijk dat de kilometers goed worden bijgehouden om eventuele fraude te voorkomen. Maar hoe houdt u de kilometers nou goed bij? Dat kan met behulp van TraQz. De specialist op het gebied van kilometerregistratie. 

Over TraQz

TraQz is ontstaan vanuit de ICT-vraag om vrachtwagens te kunnen volgen. In de loop der jaren is het uitgebreid tot andere producten, zoals kilometerregistratie en dergelijke. Met de online goed beveiligde applicatie heeft u een overzicht van de routekaarten. Gegarandeerde kostenbesparing, snelle terugverdientijd en direct merkbare operationele voordelen; dat biedt TraQz. TraQz werkt zowel op het gebied van hardware als op het gebied van software met solide strategische partners. De partners van TraQz hebben een jarenlange staat van dienst en bewezen track-record.

Kilometerregistratie bijhouden

U wilt de kilometerregistratie bijhouden? Doe dit dan met behulp van TraQz. TraQz streeft er naar om u altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Geen bedrijf is het zelfde, dus voor elk bedrijf is weer een andere aanpak nodig. Bent u benieuwd wat voor uw bedrijf het beste is? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.