Kinderdagverblijf nodig?

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf? Een plek waar u uw kind kan brengen wanneer u aan het werk bent. Een plek waar u uw kind veilig heen kan brengen. Kinderdagverblijf Ducky Duck is een voorbeeld van zo’n betrouwbare plek. Ze hebben jarenlange ervaring en daarmee kunnen ze u perfect helpen. Ducky Duck is een hoogwaardig kinderdagverblijf in Bloemendaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een gezellige en thuisvoelende omgeving is wat zij bieden. Ducky Duck vindt het erg belangrijk dat ze opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Ze werken vanuit warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling. Maar ook de regelmaat staat centraal. 

Kinderdagverblijf Ducky Duck

Ducky Duck heeft flexibele tijden en alle vormen van kinderopvang zijn beschikbaar. Daarnaast bieden ze normale prijzen. Ducky Duck is maar liefst 52 weken per jaar open van 07:00 tot 19:00 uur. Standaardcontracturen voor één dag is van 08:00 tot 18:00 uur. Als u uw kind eerder komt brengen of later komt halen is dat geen probleem. Dat kan altijd op aanvraag!

Kinderdagverblijf Bloemendaal?

Zoekt u een kinderdagverblijf in Bloemendaal? Dan bent u aan het juiste adres bij Ducky Duck. Bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan de website van Ducky Duck en/of neem contact op met ze!

 

Reacties zijn gesloten.