Kinderkamers verbouwen

Een keer in de zoveel jaar vind ik het tijd voor de kinderen om de kamer te verbouwen. De kinderen mogen dan volledig zelf de kleuren kiezen, het thema en ik zal ze zoveel mogelijk helpen bij het uitzoeken van de kamer die zij graag willen hebben. De kamers worden dan ook iedere keer heel anders omdat de kinderen natuurlijk iedere keer in een andere fase zitten van hun leven.

Een unieke lamp voor de jongste

Zo wil de jongste graag een kamer met van alles wat, voor haar wilde ik een mooie lamp kinderkamer. Ik wilde een lamp die uniek zou zijn en leuk zou staan in ieder interieur. De lamp die we uitzochten vonden we op kidswinkelonline, daar vonden we ook nog heel veel meer accessoires die leuk zouden zijn op haar kamer. Samen keken we op de webshop en ze zocht zelf wat producten uit die zij heel leuk zou vinden in haar kamer. 

De kinderlampen van kidswinkelonline zijn van hele goede kwaliteit. Ze zijn allemaal uniek en staan prachtig in iedere kinderkamer, de ontwerpen zijn vrolijk en geschikt voor de jongere kinderen maar zeker ook voor de iets oudere. Naast prachtige lampen vind je er ook hele leuke accessoires die je kunt ophangen of neerzetten in de kamers.

Reacties zijn gesloten.