Laat uw administratie over aan de expert!

Wordt u al moe als u denkt aan de stapel administratie die u nog moet verwerken? Veel mensen snappen niet hoe de administratie precies in elkaar zit. Het kost veel tijd om het uit te zoeken en daarbij komt nog eens het feit dat niemand dit klusje eigenlijk heel leuk vindt. De Administratiekamer neemt dit vervelende klusje voor u uit handen!

Tarieven van de administratiekamer

Voor maar €40,- heeft u al een pakket bij de Administratiekamer! In ruil hiervoor wordt uw suppletie aangifte omzetbelasting verzorgd en wordt er een jaarlijkse controle uitgevoerd. Voor slechts €15,- per maand extra wordt uw volledige administratie en aangiften omzetbelasting voor u geregeld. U kunt het gerust een paar maandjes uitproberen. De Administratiekamer hanteert namelijk geen opzegtarief!

Meer opties

Naast de standaard pakketten kunt u ook kiezen uit aanvullende opties. Hierbij kunt u denken aan salarisadministratie, aangifte vennootschapsbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Hierbij is het wel belangrijk dat u al een standaard maandpakket hebt bij de Administratiekamer. Zijn er nog werkzaamheden die niet bij dit rijtje van aanvullende werkzaamheden staan? Vul dan het offerteformulier in met uw specifieke aanvraag. U heeft in de meeste gevallen binnen 24 uur een antwoord op uw vraag! Ga nu direct naar de website door op deze link te klikken: administratiekantoor Nijmegen.

 

 

Reacties zijn gesloten.