Landelijke zaal huren in Rotterdam

Wilt u graag een zaal huren in Rotterdam? Dan verwijzen wij u graag door naar de firma t Manneke. Deze locatie ligt op 9 kilometer afstand van het altijd bruisende Rotterdam, tevens ligt het midden in de natuur. Dit zorgt voor een hele unieke en authentieke sfeer. Ideaal voor bijvoorbeeld een trouwerij! T Manneke is gelegen in een prachtige verbouwde boerderij. U kunt hier dan ook vele zalen huren! U bent van harte welkom om hier de mooiste dag van uw leven te vieren met al uw geliefden om u heen. 

Alles wordt voor u geregeld

Bij een bruiloft komt veel geregel en werk kijken. Lijkt het u stiekem niet een hele lekkere gedachten als iemand anders alles voor u kan regelen? Zoals de aankleding, de muziek en de lekkerste culinaire gerechten? Dan hebben wij goed nieuws! Want naast de verhuur van de zaal kan t Manneke eigenlijk alles voor u regelen. Van aankleding tot muziek, tot heerlijke gerechten; zij verzorgen graag de gehele bruiloft voor u.

Om de tafel

Wanneer u graag de mogelijkheden omtrent de bruiloft wilt bespreken met t Manneke verwijzen wij u graag door naar de website van t Manneke. Schroom niet om contact op te nemen om uw wensen en behoeften te bespreken!

Reacties zijn gesloten.