Lockers van lockers and more

Heeft u lockers nodig voor uw bedrijf of op uw locatie? Deze kunt u eenvoudig via internet bestellen bij gespecialiseerde bedrijven. Bij Lockers and more vindt u zelfs nog meer dan lockers, bijvoorbeeld ook diverse scheidingswanden en balies. Een website dat een totaalpakket aanbiedt dus! Benieuwd naar het assortiment? Klik hier voor lockers.

Wat voor Lockers wilt u hebben?

Bij Lockers and more bieden ze uiteenlopende soorten lockers aan, afhankelijk van uw smaak en wat past bij de uitstraling van uw bedrijf kiest u mooie passende lockers uit. U kunt denken aan houten lockers, metalen lockers in allerlei maten. Ze leveren vooral veel aan sportcentra’s, scholen, kinderdagverblijven, zwembaden enzovoort!

Kies iets wat bij elkaar past

Tevens leveren ze diverse balies, deze zijn in dezelfde stijlen verkrijgbaar als de lockers. Mooi als u een passende set besteld. Ook is het mogelijk om scheidingswanden te bestellen. Als u bijvoorbeeld beschikt over een aantal toiletten naast elkaar, dan kan u met een eenvoudige scheidingswand de toiletten van elkaar afschermen. Deze zijn in verschillende maten te bestellen en zo weet u zeker dat de scheidingswanden passen bij  de toiletten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website, bekijk het assortiment en kies uw scheidingswand.

Reacties zijn gesloten.