Logistieke zaken uitbesteden? kies voor Packstore

Als u een eigen onderneming heeft, weet u waarschijnlijk wel hoeveel tijd er gaat zitten in alle bijkomende werkzaamheden. Het liefste wilt u zich gewoon richten op uw kerntaken, maar de laatste tijd sluipen er steeds meer bijkomende werkzaamheden bij in. Zeker nadat u een online webshop hebt geopend, heeft u geen moment vrije tijd meer. Heeft u er al eens over nagedacht om een aantal zaken uit te besteden? Veel ondernemers denken dat ze hier altijd de hoofdprijs voor moeten betalen en bekijken de mogelijkheden niet eens. Website van Packstore kan verschillende diensten zoals: co-packing en fulfilment voor u uit handen nemen tegen een gunstige prijs.

Wat kunnen ze voor u betekenen?

Packstore kan verschillende taken van u uit handen nemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld uw goederen inpakken of ompakken en kunnen ze de fulfilment van uw webshop uit handen nemen. Wilt u weten wat Packstore voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Packstore

Wist u dat Packstore iedereen een kans wil bieden? U als ondernemer, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met uitkeringsinstanties krijgen mensen de kans om zich weer te ontwikkelen en weer deel te nemen aan de maatschappij. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Venlo.

Reacties zijn gesloten.