Luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen vormen een belangrijke schakel in het zuiveringsproces van lucht. De luchtkanalen in een gebouw zorgen ervoor dat vervuilde lucht naar buiten wordt vervoerd en dat er voldoende toestroom is voor frisse lucht. Echter kan het voorkomen dat de luchtkanalen in de loop der jaren bijvoorbeeld vervuild raken met stof. Hierdoor kan het systeem ook vervuilde lucht verplaatsen. Daarom is het erg belangrijk om zo nu en dan de luchtkanalen te reinigen. Luchtkanalen reinigen kan met het systeem van Piguillet. Zij staan graag voor u klaar. Middels hun reiniging zorgen de luchtkanalen weer voor schone en frisse lucht; essentieel voor de gezondheid! 

Het geweldige HPV-systeem

Bij Piguillet hebben ze een specialisatie in het desinfecteren, het reinigen, het inspecteren en het coaten van de luchtbehandelingssystemen. Dit doen zij middels het in eigen beheer ontwikkelde en gepatenteerde HPV-systeem®. Dit is een systeem die uitermate geschikt is voor de utiliteitsbouw. Denk dan aan de gezondheidszorg, de petrochemische industrie of bijvoorbeeld aan scholen. Hier is schone lucht van essentieel belang. Geef om uzelf, uw medewerkers en bijvoorbeeld uw studenten en schakel de hulp van Piguillet in!

Laat u informeren

Wilt u graag geïnformeerd worden? Surf daarvoor naar de website van Piguillet. Heeft u een vraag en / of een opmerking? Neem dan vooral contact op om verder geholpen te worden.

 

 

Reacties zijn gesloten.