Luxe villatent maakt kamperen anders

Grr.. ‘s morgens wakker worden in een vochtige tent, kleding over de vloer. Ontbijten op opklapstoeltjes en last van de rug omdat je alles op de knieën moet doen, slapen op een luchtbed.. Er zijn tal van opsommingen waarom kamperen niet altijd even comfortabel is. En dat moet een echte vakantie wel zijn. Toch graag kamperen? Overweeg dan een vakantie in een villatent.

Villatent, is dat zoiets als glamping?

Als u wel houdt van de buitenlucht, het buitenleven en het opzoeken van mooie vakantieplekken. Maar u de nadelen van kamperen vreselijk vindt, dan is een villatent een mooie tussenoplossing. Via Villatent huurt u eenvoudig een luxe tent waarbij u kunt genieten van de buitenlucht én over voldoende luxe beschikt. Geen twee weken op een luchtbed, spullen op ooghoogte en nog meer luxe die u normaal in een tent niet krijgt!

De voordelen van een Villatent

Normaal gesproken is de auto al volgeladen met een standaard kampeeruitrusting. Als u ervoor kiest om een Villatent te  huren dan staan er al een hoop spullen voor u klaar. U hoeft slechts uw eigen kleding mee te brengen. Dat scheelt een hoop! Kunt u wat extra boeken en tijdschriften meenemen om te genieten van de luxe. Best een voordeel dus om een eigen safaritent huren.

Reacties zijn gesloten.