Mediator uit Groningen inschakelen

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van een conflict? Bijvoorbeeld een conflict tijdens een scheiding, een arbeidsconflict of een conflict met uw buren. Dan hoeft u niet direct naar een advocaat te stappen. Een advocaat zal ervoor zorgen dat u als tegenpartijen tegenover elkaar staat en er naar streeft om de zaak te winnen. Dit zal niet goed zijn voor de relatie tussen de partijen en voor het wederzijdse vertrouwen. Daarnaast is het duur en rooft het tijd. Kies daarom voor mediator Leeuwarden.

Over mediator Leeuwarden

Een mediator is een persoon die samen met u en de tegenpartij een oplossing gaat vinden voor het conflict wat er speelt. Deze oplossing komt, in tegenstelling tot een rechter, niet vanuit de mediator, maar vanuit u. Zo werkt u samen met de tegenpartij als collega’s om een oplossing te vinden die voor beide mensen als fijn wordt ervaren. Er zal dus niet één persoon zijn die wint. De mediator is neutraal en bemoeit zich niet met de inhoud van het conflict.

Interesse?

Wilt u een mediator uit Groningen inschakelen om uw conflict op te lossen? Ga dan naar de website. Hier leest u alle informatie en kunt u direct contact opnemen met de medewerkers.

 

Reacties zijn gesloten.