Mensen helpen door middel van werk aanbieden

Jij hebt een mooie webshop en bent daar ontzettend druk mee. Alle orders die je binnen krijgt moet je zelf verwerken en inpakken en dit kost je ontzettend veel tijd. De webshop is een hele leuke bezigheid maar het neemt veel tijd in beslag, helaas kosten de minst leuke werkzaamheden het meeste tijd.

Hulp bij de groei van jouw webshop

Gelukkig kunnen de mensen van packstore jou hierbij helpen. E Fulfillment is een concept dat packstore aanbied, zij helpen jou met het inpakken en verzenden van jouw orders en jij kunt bezig met de leukere werkzaamheden van de webshop. 

De mensen die packstore stuurt om deze werkzaamheden te verrichten zijn altijd mensen die graag willen werken, zij kiezen er voor om dit werk te doen naast de uitkering die zij krijgen. De mensen zijn vaak arbeidsongeschikt of al voor langere periode werkeloos. Door deze mensen in dienst te nemen geef jij ze de kans om weer de werkvloer op te gaan en echte werkzaamheden te verrichten. 

Fulfilment is voor jou een hele grote klus en daarom is het prettig als iemand anders dit voor je kan vervullen. Zij doen dit met alle plezier en op deze manier bied je hun een kans weer deel te nemen aan onze maatschappij. 

Reacties zijn gesloten.