Mijn kleine meisjes kunnen nu zelf hun jas ophangen

In de gang wil ik natuurlijk alle jassen en schoenen kwijt. Mijn kleinste wil nog wel eens de jas in de woonkamer uit doen omdat zij toch niet bij de kapstok komt. Hier wilde ik verandering in brengen met wat kleine aanpassingen aan de kapstok. Maar zelf vind ik het onprettig om mijn eigen jas laag te moeten hangen.

Een kleine kapstok voor de kleine kinderen

Ik wilde daarom een kinderkapstok aan de muur hebben zodat mijn kleine meisjes hun jasjes netjes leren ophangen zodra ze binnenkomen. Ze weten wel dat het moet maar ze vinden het lastig om er bij te komen. Daarom hielp ik ze iedere keer maar door de kinderkapstok kunnen ze het nu helemaal zelf.

Ik kocht leuke kapstokhaakjes bij kidswinkel, hier verkopen ze allerlei prachtige producten voor kinderen. Voornamelijk van hout gemaakt maar voor de kleinste ontzettend leuk. Daarnaast staat het in mijn huis heel erg mooi en sfeervol als er voor de kids iets van hout tussen staat.

Door middel van de kapstokhaakjes kunnen mijn meisjes hun jas nu zelf ophangen, zonder hulp en zonder opstapje. Ze kunnen er gemakkelijk bij en hebben ieder hun eigen haak. Ze vinden de haakjes prachtig en ze hebben daarom nog wat leuke artikelen uitgezocht bij deze webshop.

Reacties zijn gesloten.