Mooi vakantiepark in Limburg gezocht?

Bent u op zoek naar het mooiste vakantiepark in Limburg? Dan verwijzen wij u graag door naar Recreatiepark de Leistert. Hier treft u een vijf sterren camping met de titel ‘Best Camping’. U kunt hier genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie met uw gehele familie. U krijgt hier een heerlijk en uitgerust vakantiegevoel. Dit park beschikt over het meest diverse aanbod aan verblijfsmogelijkheden, dit van alle vakantieparken in Limburg. U kunt bijvoorbeeld kamperen, met uw eigen kampeermiddelen of in een gehuurde tent, ook kunt u overnachten in prachtige en luxe bungalows met fraaie tuinen. Sommige hebben zelfs een eigen sauna en een bubbelbad. 

De vele activiteiten op het park

Op dit park zijn er vele leuke activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Ook treft u hier een verwarmd buitengolfslagbad. Ook zijn er vele activiteiten in het overdekte Plaza. U kunt hier ook genieten van vertier en plezier tijdens koude dagen. Ook zijn er indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé.

Boek uw vakantie

Om uw vakantie te boeken verwijzen wij u graag door naar de website van Recreatiepark de Leistert. Heeft u een vraag en / of een opmerking? Schroom dan niet om contact op te nemen met het park. Een van de medewerkers helpt u van harte verder.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.