Naambadges zijn gemakkelijk

Ik heb een baan die samen gaat met talloze sociale contacten. Ik neem dan ook vaak deel aan zakelijke borrels, etentjes en evenementen, zodat ik mezelf bij anderen op de kaart breng. Het is belangrijk dat mensen weten wie ik ben en dat ik weet wie anderen zijn zodat ik ze altijd kan bereiken mocht ik een zaak hebben die iets te maken heeft met bepaalde producten of diensten.

Goede naambadges voor slechte geheugens

Helaas is het lastig om van talloze mensen alle namen te kunnen onthouden. Er zit natuurlijk wel een beperking aan het geheugen van een mens en namen zitten er bij mij niet goed in. Ik vind het dan ook ontzettend prettig als er tijdens een event gebruik gemaakt word van naambadges, dit is een ontzettend goed geheugensteuntje voor mensen zoals ik, die nogal eens namen vergeten. 

Deze badges bestel je gemakkelijk en snel bij Clip4you, zij leveren prachtige badges van ontzettend goede kwaliteit. Zo kom je niet goedkoop over tijdens jouw evenement maar kan iedereen elkaar wel gemakkelijk aanspreken. Er zijn vast meer mensen als ik die het probleem ondervinden van het slecht onthouden van namen. Ik vind Naambadges daarom een ontzettend prettige uitkomst en ik ben blij dat er tegenwoordig steeds meer mensen gebruik van maken.

Reacties zijn gesloten.