Narrowcasting om gerichte informatie digitaal weer te geven

Heeft u wel eens gehoord van narrowcasting? Narrowcasting is een manier om bepaalde informatie aan een doelgroep digitaal weer te geven. Hierbij draait het erom dat het op de juiste plaats gebeurt en op het goede moment. Om dit te kunnen realiseren wordt er gebruik gemaakt van specifiek ontwikkelde software. Momenteel zijn er vele ontwikkelingen gaande en biedt het enorm veel mogelijkheden. Wilt u graag narrowcasting inzetten? Hiervoor kunt u terecht bij Centenna. Dit is de specialist op het gebied van IT oplossingen.

Centenna

Centenna kent een zeer uitgebreid assortiment aan producten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht als op zoek bent naar een speciale locker waar u laptops veilig in op kunt bergen. Daarnaast bent u hier ook aan het goede adres als u op zoek bent naar nieuwe monitoren of naar een houder voor tablets. Voor het complete overzicht aan producten en diensten kunt u terecht op de website van het bedrijf.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over het bedrijf of wilt u graag meer te weten komen over heinekingmedia? Bezoek dan vandaag nog de website. Op de website kunt u op uw gemak bekijken wat het bedrijf voor u zou kunnen betekenen en welke producten zij verkopen.

 

Reacties zijn gesloten.