Nieuwe kleding voor u

Bent u op zoek naar nieuwe kleding? Is het seizoen (bijna) voorbij en wilt u weer een keer wat anders? Of bent u op zoek naar zeilkleding? Bij City of Sails bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit kleding voor een mooie prijs. Daarnaast staat de service erg hoog in het vaandel. Ze streven er naar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

City of Sails

De naam City of Sails is de bijnaam voor Sydney, Australië. Sydney heeft zijn bijnaam niet alleen te danken aan de ligging aan het water, maar ook vanwege het ontwerp van ‘s werelds beroemde Operae House. Deze is namelijk ook geïnspireerd door de vorm van zeilen. Het merk City of Sails laat zich inspireren door de “Sydney Lifestyle”. Deze lifestyle houdt in dat er overdag hard wordt gewerkt en ‘s avonds wordt genoten van het heerlijke klimaat. Bijvoorbeeld op het terras aan het water of op een boot.

Zeilkleding kopen?

Bent u op zoek naar zeilkleding? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij City of Sails. Bij hen kunt u terecht voor nautische jassen, nautische vesten, nautische truien en nautische sweaters. Maar ook voor polo’s, t-shirts en bermuda’s kunt u bij hen terecht. Alle kledingstukken zijn van erg hoge kwaliteit en dus gemaakt van alleen maar de beste materialen.

Reacties zijn gesloten.