Nieuwe vloer? Laat uw parket schuren

Parket is een van de mooiste vloeren voor in huis. Het heeft een kwalitatief hoge uitstraling en past bij diverse stijlen en interieurs. Niet voor niets is parket een van de meest gekozen vloeren en is het een vloer die lang mee gaat. Heb je zelf parket in huis en wil je graag eens wat anders? Overweeg eens geen nieuwe vloer maar het schuren van je oude parket bijvoorbeeld door een bedrijf zoals Vloercompleet.

Een professional versus zelf aan de slag

Een mooie parketvloer vereist wel enig onderhoud. Daarom is het een verstandige keuze om de parketvloer eens in de paar jaar volledig op te schuren, te behandelen en netjes af te lakken. Veel mensen gaan zelf met de schuurmachine aan de slag maar het is verstandiger dit over te laten aan een professional. Waarom? In de praktijk blijkt vaak dat als mensen zelf aan de slag gaan met het schuren van parket dat er dan kuiltjes en gaten in de vloer komen. Hierdoor raakt de vloer beschadigd en de oneffenheden zullen alleen maar groter worden.

Een professional pakt het anders aan!

Een professional die pakt het anders aan. Deze schuurt gelijkmatig dunne laagjes van het parket waardoor deze gelijk blijft aan de oppervlakte. Laat ook je parket schuren in Groningen.

Reacties zijn gesloten.