Nieuwe vloer nodig? Ga voor parket van Maerssens Vloerenhuys

Investeren in uw woning betekent ook investeren in uw inrichting. Door een mooie kwalitatief hoogwaardige vloer aan te schaffen stijgt de waarde van uw woning en het ziet er daarnaast natuurlijk mooi uit. Een vloertype wat nooit uit de mode raakt is parket, een luxe houten vloer. Parket gaat jaren mee, mits het goed wordt onderhouden en zorgt voor veel woonplezier. Een expert op het gebied van parket in Utrecht is Maerssens Vloerenhuys.

Een mooie vloer koopt u bij een professional

Bij Maerssens Vloerenhuys kunt u in de showroom uitgebreid inspiratie opdoen over alle mogelijkheden rondom de aanschaf van een parketvloer. Ideaal voor als u nog niet precies weet wat u wil, of als u graag eens het advies van een expert wilt inwinnen. Ook kunnen ze u alles vertellen over het onderhoud van de vloer. Dit is eens in de zoveel tijd nodig. U kunt zelf met het onderhoud aan de slag maar het beste is om dit uit te besteden aan een professional.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op de website kunt u alvast een glimp van het brede assortiment opvangen en u laten inspireren. Want een keuze voor een nieuwe vloer brengt veel vragen met zich mee, denk eens na over hoe uw ideale vloer eruit ziet! En kom hem uiteindelijk bewonderen in de showroom van Maerssens Vloerenhuys!

Reacties zijn gesloten.