Online een head chain bestellen

Bent u dol op sieraden en kunt u er geen genoeg van krijgen? Bekijk dan eens de sieraden van SOYL (Storie of your life) Hier vindt u een groot assortiment aan sieraden en allemaal handgemaakt. Loopt u met een sieraad van SOYL, dan zult u niemand tegen komen met het zelfde sieraad. Wilt u bijvoorbeeld een head chain kopen, dan kunt u zelf meebeslissen hoe de chain eruit komt te zien. Bij SOYL horen ze graag uw wensen.

De inspiratie

De inspiratie wordt terug gevonden in de beschavingen van de oudheid. Ze werkt bij SOYL graag met contrasten en mixt daarom ook invloeden van wereldse culturen met industriële elementen. De liefde voor vintage en art deco is onuitputtelijk en ook niet te vergeten de natuur met haar verschillende schatten zoals koraal en natuursteen. Elk design uit the Stories collectie wordt handgemaakt.

De bestellingen van SOYL

Wilt u graag een sieraad uit de collectie van SOYL kopen, bijvoorbeeld de body chains? U kunt ze eenvoudig op de website bestellen. Heeft u een verzoek voor een custom order of heeft u een vraag over de bestelling? Neem contact op en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Een berichtje achterlaten is ook altijd welkom!

Reacties zijn gesloten.