Online facturen maken

Een programma waarmee u eenvoudig facturen en offertes kunt maken en waarbij u urenregistratie en projectbeheer krijgt? Dat programma is er en het heet Workspace. Workspace is een software voor facturatie, maar het biedt veel meer dan dat.

Wat is Workspace?

Workspace is een product van Webbix Creative Solutions. Met zes man werken ze bij Workspace aan de perfecte tool ontwikkelen. Ze zijn hier altijd bezig om het Workspace platform te verbeteren en te voorzien van nieuwe functionaliteit. Met Workspace kunt u uw eigen huisstijl instellen, uw klanten met iDeal laten betalen, automatisch factureren en financiële rapportages genereren. Workspace is een ideaal programma als u kosten en tijd wilt besparen.

Contact

Wilt u ook gebruik maken van Workspace? U heeft keuze uit vijf pakketten en binnen Workspace heeft u altijd de vrijheid om van pakket te wisselen. U kunt het Premium-abonnement twee weken gratis en vrijblijvend uitproberen na de registratie. Daarna beslist u of u verder wilt met het factuur programma van Workspace. Op de site vindt u een contactformulier. Deze kunt u invullen voor een afspraak. Ook voor vragen kunt u dit formulier invullen en zij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ga voor meer informatie naar de site.

Reacties zijn gesloten.