Op vakantie in het zonnige Tenerife

Tenerife, het mooie en zonnige Spaanse eiland met de goudgele stranden. Tenerife is al  jaren lang een van dé geliefde vakantiebestemmingen van Nederland. Wat zeer goed te begrijpen is om onder andere de pittoreske dorpen met oude historie, de mooie stranden, de leuke badplaatsen en het actieve nachtleven. Naast de landschappen en historie van het land zijn er ook diverse leuke activiteiten te doen om je te vermaken. 

Een dagje naar een waterpark

Wanneer je toch in Tenerife bent met of zonder de kids, met vrienden of alleen met je partner moet u zeker ook een van de vier grote waterparken te bezoeken. Dit is de perfecte mix om te genieten van het lekkere zonnetje terwijl u zich kunt afkoelen in de spannende, snelle en hoge waterbanen.

Het klimaat in Tenerife

Zit u er over na te denken om naar Tenerife te gaan maar heeft u hier nog uw twijfels over? Alleen al voor het mooie Tenerife klimaat zou u Tenerife een bezoekje moeten brengen. In de zomer loopt de tempratuur op tot wel 35 graden en in de winter is het hier niet kouder als 20 graden. Dé ideale vakantiebestemming voor zomer en winter dus! Meer informatie? Neem een kijkje op de website.

Reacties zijn gesloten.