Op zoek naar therapie?

Tegenwoordig hebben veel mensen problemen. Of dit nou gezondheids- of  mentale problemen zijn: het blijft vervelend. Een therapie lijkt men vaak iets te veel. “Nee, dat is echt niets voor mij.”  zeggen veel mensen. Dan is dit de oplossing voor u: coachen met paarden. Op deze manier wordt het probleem minder groot gemaakt, maar krijgt u toch de hulp die u nodig heeft. Misschien lijkt het wat onlogisch voor u om een coaching met paarden te doen, maar het is erg zinvol. 

Sandra coachen met paarden

Paarden kunnen goed aanvullen wat de emoties zijn van mensen. Paarden zijn kuddedieren en daarmee het perfecte dier voor bij een coaching. Wanneer een paard samen met een mens is vormen zij als het ware ook een kudde. Zo zijn er bijvoorbeeld ook trainingen voor familieopstellingen of voor bedrijven. Wilt u dus met uw team een coaching volgen? Dat is mogelijk. Door een bepaalde opstellingen komen systemen en gevoelens naar voren en zo ontstaat er inzicht in de situatie.

Therapie met paarden?

Wilt u een therapie met paarden? Dat is mogelijk. Neem contact op met Sandra en ontdek de mogelijkheden voor u. Bekijk de website voor meer informatie. Tevens staan hier alle contactgegevens van Sandra.

Reacties zijn gesloten.