Packstore B.V. is er voor de industriële verpakkingen van uw goederen!

Bent u op zoek naar bedrijf voor industriële verpakkingen van uw goederen? Dan bent u bij Packstore B.V. aan het juiste adres! Packstore B.V. heeft industriële verpakkingen voor uw goederen tegen een scherpe prijs. Packstore B.V. is gespecialiseerd in industriële verpakking en is dé oplossing als het gaat om het handmatig verpakken hiervan. Half machinaal is ook mogelijk. Alle soorten verpak-, inpak- en ompakwerkzaamheden op industrieel gebied is waar wij goed in zijn. Nieuwsgierig geworden naar meer? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Packstore B.V.

Wanneer u besluit Packstore B.V. in te schakelen voor uw industriële verpakkingen, dan geniet u van vele voordelen. Zo profiteert u van onze snelle werkzaamheden. U betaalt een zeer aantrekkelijke prijs. Voor de gewenste werkzaamheden ontvangt u een overzichtelijk totaalpakket. De logistiek wordt van A tot Z door Packstore B.V. geregeld en wij werken ook in de avonduren en in het weekend! Zo kunt u altijd op onze hulp rekenen. Wanneer u nu besluit Packstore B.V. in te schakelen krijgt u €100 korting op de eerste order!

Alle informatie

Alle informatie over Packstore B.V. en onze diensten vindt u op de website. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen op het volgende telefoonnummer: 0318 745 006. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Jaap Hiensch. Zijn telefoonnummer is 06 149 023 93. Wij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.