Poolse uitzendkrachten voor uw klus!

Overweegt u ook al een tijdje om Polen in dienst te nemen? Poolse werknemers staan bekend om hun harde werken, goede mentaliteit en ze pakken snel een klus op. Maar voor veel ondernemers  is het een drempel om daadwerkelijk Poolse krachten in dienst te nemen. Bijvoorbeeld omdat u niet precies weet waar u deze krachten kan vinden, en vaak is er een taalbarrière waardoor communicatie over de opdracht een probleem vormt. Dutch Job Centre biedt hiervoor de oplossing!

Wat is Dutch Job Centre?

Dutch Job Centre is een tussenpersoon tussen de Poolse werknemers en diverse bedrijven. Zij zorgen ervoor dat het bedrijf de Polen in dienst kan nemen, er juiste communicatie plaats vindt maar ook dat de Polen een goed onderdak hebben. Een laagdrempelige manier om met Polen te gaan werken.

Diverse branches voor uw Poolse werknemers

De Polen van Dutch Job Centre leveren goede kwaliteit, maar ze werken alleen in branches die passen bij hun kennisniveau. Dit zijn bijvoorbeeld Logistiek, Bouw, Sloop en Groenvoorziening. Voor alle mogelijkheden bezoekt u de website. U zal verrast zijn door het lage tarief wat Dutch Job Centre rekent, en dat sluit aan bij uw wensen als ondernemer: winst maken!

Meer weten over dit Pools Uitzendbureau? Bezoek de site.

Reacties zijn gesloten.