Rijlessen volgen tegen scherpe tarieven

Hebben al je vrienden al een rijbewijs en wil jij eigenlijk ook wel graag je rijbewijs halen? Kies dan voor De Mooij Rijopleidingen! Hier kan je direct beginnen met het volgen van rijlessen. Bij deze rijschool in de buurt van Alkmaar krijg je les van ervaren rijinstructeurs die je graag ondersteunen om je rijbewijs te kunnen behalen. Deze instructeurs worden ook regelmatig bijgeschoold.

Mogelijkheden

Bij deze rijschool heb je keuze uit verschillende pakketten tegen verschillende tarieven. Zo kan je hier bijvoorbeeld terecht voor een pakket met twintig rijlessen waar ook het praktijkexamen nog bij zit. Ook is het mogelijk om een pakket van dertig rijlessen te nemen waar naast het rijexamen ook een tussentijdse toets bij zit. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse les te nemen. De lestijd bedraagt altijd zestig minuten tenzij u zelf een les van negentig minuten wilt volgen. Een compleet overzicht van pakketten en tarieven staat vermeld op de website.

Meer weten?

Ben je benieuwd en wil je graag meer te weten komen over deze rijschool in Zaanstad en de mogelijkheden? Bezoek dan snel een keer de website. Hier kan je op je gemak bekijken wat zij voor jou zouden kunnen betekenen. Op de website vind je ook meer informatie over de plaatsen waar zij les geven.

Reacties zijn gesloten.