Rozen uit eigen kwekerij

Rozen: wie vindt ze nou niet mooi? De prachtige kleur, de geur… Het is een prachtige bloem en een échte aanvulling voor uw huis of tuin. Veel mensen kopen rozen bij bloemisten in het dorp of de stad waar ze wonen. Maar waarom bestelt u ze niet gewoon? En dat kan gewoon bij één van de beste kwekerijen. Seurosa verkoopt rozen via de webshop die zijn geteeld door hun familiebedrijf maatschap Seuren. Alle rozen komen uit de eigen rozenkwekerij vanuit het rozendorp Lottum. Bent u op zoek naar echte Lottum rozen? Dan bent u bij Seurosa aan het juiste adres. Bij hen vindt u prachtige en langbloeiende rozen voor in uw tuin. Op deze manier kunt u genieten van prachtige bloemen zowel in het voor- als in het najaar. 

Seurosa

Seurosa: zoals u las een echt familiebedrijf. Een familiebedrijf met passie voor het vak. Dat straalt er vanaf. U kunt via de webshop eenvoudig rozen bestellen. De verzending kost maximaal drie werkdagen. Wilt u liever zelf de rozen ophalen? Dat is ook mogelijk! Wel zo handig.

Bonica Rose

Bent u al enige tijd op zoek naar de mooie en unieke Bonica Rose? Er zijn niet veel kwekerijen die de Bonica Rose teelt. Bent u nieuwsgierig? Bekijk dan de webshop van Seurosa.

Reacties zijn gesloten.