Schilderen is vakwerk

Het schilderen van een huis is echt vakwerk. Het schilderen wordt vaak door de huishouden zelf gedaan, terwijl het schilderen toch echt een vak is wat je geleerd moet hebben. Ook wij hebben ons huis in eerste instantie zelf geschilderd, maar al gauw bleek dat het niet goed geschilderd was. Na het drogen waren er enorm veel kleurverschillen in ons huis, waarna we toch maar besloten een schildersbedrijf in te schakelen. Het schildersbedrijf dat wij hebben ingeschakeld heet van der Meer Diensten.

De juiste manier van schilderen

Direct werd duidelijk dat de schilder een enorme ervaring en talent had in het schilderen. Eenmaal begonnen zag je al gelijk hoe er wel geschilderd moest worden, en dat mijn vrouw en ik het compleet verkeerd hebben aangepakt. De schilder ging zeer snel te werk, en hij was enorm vriendelijk. Bovendien was de specialist ook nog eens enorm goedkoop, waardoor hij ook nog eens betaalbaar was. In eerste instantie verwachte wij een enorm hoog bedrag, maar dit viel dus vies tegen in positieve zin.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, en op zoek naar een goed schildersbedrijf? Dan ben jij bij schilder Apeldoorn, genaamd van der Meer Diensten aan het juiste adres!

Reacties zijn gesloten.