Schulden van uw medewerkers

Bent u ondernemer en heeft één van uw medewerkers flinke schulden? Weet u zelf niet zo goed wat u er mee aan moet? Dan helpt de Sociale Raadsvrouw u graag verder. Wie is de Sociale Raadsvrouw? De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van schulden van medewerkers. Ze zijn werkzaam voor verschillende bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Het grootste voordeel van de Sociale Raadsvrouw is dat ze geen wachtlijsten hanteren, hierdoor kunnen de meeste gevallen binnen 5 werkdagen bij uw werknemer zijn. 

Sociale Raadsvrouw

Het is al lastig genoeg om ondernemer te zijn: er komen veel verantwoordelijkheden op u af. Dan is het nog vervelender als een werknemer schulden heeft. Wat de Sociale Raadsvrouw doet is een crisisinterventie bij schulden. Hierbij hoort bijvoorbeeld het corrigeren van loonbeslagen, het oplossen van sociaal juridische problematiek met als flankerende dienstverlening het bieden van psychische hulp (als dat nodig is).

Hulp bij schulden?

U hoeft niet te denken dat u, als ondernemer, er alleen voor staat wanneer er schulden zijn bij uw werknemers. Voor hulp bij schulden helpt de Sociale Raadsvrouw maar al te graag. Voor meer informatie kunt u de website bekijken. Hier vindt u ook de contactgegevens van de Sociale Raadsvrouw.

Reacties zijn gesloten.