Slowjuicers: de nieuwe trend van 2015

Iedereen kent de sapcentrifuge wel. Een oude en ‘makkelijke’ manier voor het persen van vruchten. Maar tegenwoordig is er een nóg makkelijkere manier om sappen te maken. Niet alleen sappen van fruit, maar ook in combinatie met groenten. Een slowjuicer maakt dit waar. De naam zegt het al: langzaam persen. Het voordeel hiervan is dat veel voedingsstoffen aanwezig blijven in de sap. Meer dan bij een sapcentrifuge. Daarnaast haalt u veel meer stoffen uit bijvoorbeeld een vrucht met een slowjuicer. Op deze manier bespaart u ook nog eens veel geld. 

Hoe werkt een slowjuicer?

Als eerste stopt u fruit of groente in de slowjuicer. De slowjuicer zal vervolgens alles gaan persen tot een sap. Daarbij wordt de sap gescheiden van de pulp. Dit gaat door middel van verschillende uitlaatpijpjes. Zo heeft u uiteindelijk een heerlijke sap waar u optimaal van kunt genieten.

Slowjuicers

U moet een keuze maken uit veel verschillende slowjuicers? Bekijk dan de goed alle mogelijkheden van het apparaat en waar u het zelf voor wilt gebruiken. Voordelen van slowjuicers? Een slowjuicer is geruisloos, zorgt voor 80% meer sap, heeft een zelf reiniging systeem en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Meer lezen over deze en andere voordelen? Bekijk dan de website en ontdek alle mogelijkheden van slowjuicers.

Reacties zijn gesloten.