Sokken voor een hielspoor

Last van irritatie en pijn bij uw hiel? Dan is het mogelijk dat dit fasciitis plantaris is. Beter bekend als: hielspoor. Dit is een uitsteeksel van het bot tot aan het hielbeel. Het kan echter ook zijn dat het iets anders is, aangezien best veel mensen uitsteeksels hebben bij het hun hiel. De irritatie en pijn die u voelt komt niet van de hiel zelf, maar van de pees die hieraan is verbonden. Men weet niet hoe het ontstaat, maar wel hoe het verholpen kan worden.

Therapiesokken

Het is niet nodig om een dure specialist of behandelaar aan de bel te trekken. Dit zal onnodig veel geld kosten en zij geven u dingen die misschien niet helpen. Gebruik daarom de therapiesokken. Deze hebben speciale zones met een visco-elastische laag en minerale olie. Dit resulteert in het verminderen van druk en schuifkracht. Daarnaast zal de sok zorgen voor rehydratatie waardoor de huid van uw voet weerbaarder wordt. Dit zal een heel stuk meer comfort bieden.

Waar vind ik het?

Heeft u een pijnlijke hiel en wilt u therapiesokken proberen? Ga dan naar therapiesokken.nl. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft. U kunt de therapiesokken direct online bestellen. Wacht niet langer, en doe iets aan de pijn.

 

Reacties zijn gesloten.