Unieke bruidsmode gezocht?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar dé perfecte trouwjurk? Weet u al wat voor een stijl u wilt? Wilt u bijvoorbeeld een handgemaakte, couture jurk? Dan bent u aan het juiste adres bij Carla Couture. Carla Pannen, de vrouw achter Carla Couture, maakt de mooiste en meest unieke trouwjurken. Voor bruidsmode in Zwolle en omgeving moet u dus echt bij haar wezen. Zo krijgt u uw unieke jurk, waar u zeker van bent dat niet iedereen daar in loopt. 

Carla Couture

Carla ontwerpt prachtige jurken om in te trouwen, in te feesten en om mooi in te zijn. Haar kleding komt u dan ook tegen op bruiloften, maar ook op feesten, gala’s en optredens. Haar werkwijze is als volgt: ze kijkt niet alleen door de ogen van een vakvrouw, maar ze wilt voornamelijk begrijpen wat voor u belangrijk is. Dat ziet u namelijk altijd terug in het resultaat: een unieke, handgemaakte jurk, waarin u zich mooi en zeker voelt.

Trouwjurken Zutphen

Voor trouwjurken in Zutphen moet u dus echt bij Carla Couture wezen. Bent u nieuwsgierig geworden naar eerder gemaakte jurken? Bekijk dan snel de website van Carla Couture. Daar vindt u ook foto’s van eerdere bruiden en hun jurken.

Reacties zijn gesloten.