Usenet verbinding krijgt u bij Yab News

Bent u gek van films of heeft u een andere interesse? En vindt u het leuk om het hier over te hebben met mensen die deze interesse of hobby met u delen? Dan is een nieuwsgroep iets voor u. Via usenet kunt u documenten delen. Denk aan tekstberichten, maar ook spraakberichten, foto’s, muziek en meer. U kunt een usenet verbinding krijgen via Yab News.

Over Yab News

Yab News is een usenet provider. Dit betekent dat u via Yab News verbinding kunt maken met usenet, bijvoorbeeld via een abonnement. Bij Yab News betaalt u precies voor wat u wilt. U heeft verschillende keuzes, zodat u altijd de verbinding krijgt die bij u past. Bij deze provider geniet u van gratis SSL verbinding, minimaal 12 connecties en onbeperkte toegang. De website van Yab News is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en het is heel makkelijk om snel toegang te krijgen tot usenet. Daarom kan ik u deze provider zeker aanraden.

Nu toegang

Toegang tot usenet is snel gebeurd wanneer u het via Yab News doet. Ga nu naar de website en sluit direct een abonnement af. Lukt het niet of heeft u vragen? Neem dan via de website contact op voor antwoord op uw vragen.

Reacties zijn gesloten.